Nepovjerljivo.com

Unuk otišao gladan od bake

Davor O. 27/12/2012 Zanimljivosti No Comments
Unuk otišao gladan od bake

„Tog dana mama je kuhala poriluk te sam odlučio nenajavljeno posjetiti baku“, započinje svoju tužnu priču Krešo K. Vozeći se prema selu, zadovoljno se smješkao zamišljajući bakin izraz lica kad joj kaže – bako, nisam gladan! Nakon ove izjave slijedi nuđenje svim mogućim jelima koja su živa bića pripremila u povijesti čovječanstva. No, ne i ovaj put!

„Dočekala me vesela kao i obično, no situacija se od prvog trena nekako čudno razvijala. Uopće nije primijetila kako sam narastao otkad me posljednji put vidjela, nije bilo primjedbi da sam premršav i izostalo je pitanje jedem li što. Poslužila me domaćim sokom od bazge i domaćim kolačima“, kaže Krešo.

Iako bi ju inače morao uvjeravati da je maločas pojeo tri bureka i sedam sarmi te da ne može više ni zalogaj, baš ovaj put otišao je od bake praznog želuca, pitajući se da li ga baka s godinama manje voli ili je to zbog 25 kilograma viška koje je nagomilao u posljednjih godinu dana te je baka procijenila da bi bilo bolje da preskoči ovaj obrok.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar