Nepovjerljivo.com

U škole se uvodi predmet Uređivanje Facebook profila

Davor O. 26/10/2012 Zanimljivosti No Comments
U škole se uvodi predmet Uređivanje Facebook profila

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je da od početka drugog polugodišta u osnovnu školu uvodi predmet Uređivanje Facebook profila. Cilj predmeta je da djeca od malih nogu nauče pravila lijepog ponašanja na ovoj društvenoj mreži i koje informacije mogu podijeliti s prijateljima, a za koje bi bilo bolje da ih zadrže za sebe.

Profesori i profesorice tog predmeta ubuduće će podučavati da na Facebooku nije potrebno objavljivati vijesti jer za to postoje specijalizirani portali i Dnevnik, da prosječna osoba ima 120 prijatelja i poznanika, a ne tisuće te da nikoga ne zanima to što trenutno čekaš na ginekološki pregled @ambulanta with mama. Posebno poglavlje namijenjeno je javnim izjavljivačima ljubavi, koji će uz pomoć stručnjaka naučiti kako to učiniti usmenim putem.

Buduće generacije tako će uspješno naučiti ponašati se na Facebooku, dok će se za sadašnje korisnike – kojima je osnovna škola daleka prošlost – organizirati radionice i večernja škola, a vama će to biti odlična prigoda za darivanje u obliku poklon-bona tijekom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar