Nepovjerljivo.com

Stručnjaci sumnjaju u regularnost izbora najutjecajnije osobe godine jer među prvih 10 nema ni jednog Hrvata

Davor O. 21/12/2012 Zanimljivosti No Comments
Stručnjaci sumnjaju u regularnost izbora najutjecajnije osobe godine jer među prvih 10 nema ni jednog Hrvata

Na listi najutjecajnijih ljudi u 2012. godini koja je objavljena ovih dana nije se našao ni jedan Hrvat. I to ne samo među prvih deset, nego Hrvata nema ni na širem popisu od 70 najutjecajnijih osoba. No, na listi se nalazi jedan Obama te se svi pitaju na što li je ipak on utjecao. Taj začuđujući podatak potaknuo je jednog američkog istraživačkog novinara da otkrije kako posjeduje dokaze o neregularnosti izbora.

Stručnjaci se slažu da su na toj listi svoje mjesto svakako trebale naći neke osobe iz Hrvatske koje su itekako utjecale na trendove i promijenile način na koji živimo. Na tom su se popisu prije svega trebali naći veliki govornik i motivator Zdravko Mamić, čije riječi ni jednog čovjeka ne mogu ostaviti ravnodušnim, i Slavko Linić koji je uspio postaviti temelje oporezivanja novog doba.

Još se jednom pokazalo da je Hrvatska premala u očima svjetskih moćnika te nam ne preostaje ništa drugo nego zadovoljiti se Guinnessovim rekordom s najviše aktualnih i bivših političara koji će svoju političku mirovinu provesti iza zatvorskih rešetaka.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar