Nepovjerljivo.com

Narkoman pronašao kafić u kojem stavljaju drogu u piće

Davor O. 28/10/2012 Zanimljivosti 1 Comment
Narkoman pronašao kafić u kojem stavljaju drogu u piće

Životna priča 42-godišnjeg N.C. iz Zagreba počinje prije 25 godina, kada se prvi put susreo s opijatima. Odmah ih je zavolio i mislio je kako će to biti ljubav za cijeli život. No, budući da je bio nezaposlen, nije imao novac neophodan za ovaj skupi porok te se silom prilika, zbog nedostatka novca, jednom već umalo prestao drogirati. Međutim, tada mu je sinula ideja.

„Sjetio sam se kako su mi kao klincu roditelji stalno govorili da budem oprezan i izbjegavam sumnjive kafiće u kojima bi mi mogli ubaciti drogu u piće. Tako sam došao na ideju da potražim taj kafić. Problem je bio u tome što nisam znao jesu li to mitske priče ili taj kafić zaista postoji“, kazao nam je N.C.

Kaže kako je 12 godina bezuspješno tragao te je u kafićima diljem zemlje ispijao čašu po čašu vode, no ni jedna ga nije „podigla“. Ponekad mu je bilo teško i više je puta zamalo odustao, a potraga se odrazila i na njegovo zdravlje. Zbog tvrde vode već je dvaput operirao bubrežni kamenac, no potraga se na kraju ipak isplatila te mu je konačno u jednom kafiću netko podmetnuo drogu u piće. Svjestan je da je njegovo otkriće ravno dobitku na lotu i ističe kako mu je to najveći uspjeh od završetka osnovne škole. Njegov savjet za uspjeh jest da se ništa ne postiže preko noći i da u životu treba biti uporan.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

1 Komentar

  1. Anitta Ana 07/04/2013 at 01:03

    Naravno da je ovo teska glupost sto sam upravo procitala!!!

Ostavite komentar