Nepovjerljivo.com

Uvjeti korištenja

Tijekom korištenja www.nepovjerljivo.com i svih pridruženih stranica koje pripadaju domeni Nepovjerljivo.com (dalje u tekstu: Nepovjerljivo.com) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Sav objavljeni sadržaj koristi se isključivo u zabavne svrhe!

Portal Nepovjerljivo.com nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina.

Sve vijesti koje su objavljene na portalu su izmišljene, predstavljene na humorističan način i ne treba ih shvaćati ozbiljno. Svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama ili institucijama je slučajna. Osobe iz javnog života mogu se pojavljivati u sadržaju objavljenom na portalu, ali samo kao akteri izmišljenih događaja. Svi njihovi stavovi, radnje i izjave koje se citiraju u tekstu te događaji povezani s njima izmišljeni su.

Nepovjerljivo.com u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz korištenja portala Nepovjerljivo.com. Nismo odgovorni za sadržaj objavljen u komentarima posjetitelja. Nepovjerljivo.com također se u potpunosti odriče svake odgovornosti za bilo kakvu povredu osobnih imovinskih i neimovinskih prava, jer se smatra da su korisnici upoznati s uvjetima korištenja te stoga nemaju razloga vjerovati da je riječ o stvarnim činjenicama odnosno vijestima.

Osjetite li se uvrijeđenima zbog sadržaja objavljenog na portalu Nepovjerljivo.com, možete nam se obratiti putem obrasca za kontakt.

Sadržaj na portalu Nepovjerljivo.com zaštićen je autorskim pravima. Tekstovi objavljeni na tom portalu ne smiju se koristiti bez pristanka Nepovjerljivo.com. Također, tekstovi i sadržaj portala ne smiju se koristiti na način koji može uzrokovati štetu portalu Nepovjerljivo.com ili bilo kojoj trećoj strani. Sadržaj objavljen na portalu Nepovjerljivo.com može se koristiti samo u individualne svrhe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost, uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zadržavamo pravo promjene pravila i uvjeta korištenja portala bez prethodne najave.