Nepovjerljivo.com

Zdravko Mamić navijačima zaprijetio odlaskom iz Dinama

Davor O. 20/10/2012 Sport No Comments
Zdravko Mamić navijačima zaprijetio odlaskom iz Dinama

Foto: Davor Pongračić/Cropix 

Izvršni direktor zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić sazvao je jučer iznenadnu konferenciju za novinare na kojoj se obratio navijačkoj skupini Bad Blue Boys, zaprijetivši im napuštanjem kluba ako ne pronađu zajednički jezik. Objavio im je da je trenutno u pregovorima sa sucima utakmice protiv PSG-a te se nada da će pregovori uspješno završiti i da će Dinamo doći do prvih bodova u Ligi prvaka u posljednje dvije godine.

„Daleko je Dinamo od europskog kluba, a Ligu prvaka ne biste ni vidjeli da nema mene i mojih milijuna. Istina je, dobro zarađujem na igračima, ali i puno ulažem u njih. Gotovo pola novca od transfera vraća se u klub na ovaj ili onaj način. Dinamo je već godinama u samom vrhu hrvatske lige, a drugu godinu zaredom izborili smo i Ligu prvaka. Što mislite, čime smo to postigli? Vrhunskim igračima? Dobrom igrom? Takvi rezultati u ovoj se državi mogu postići samo potkupljivanjem sudaca. Pitam se tko će preuzeti tu ulogu ako ja odem iz Dinama“, rekao je Mamić

Osvrnuo se i na utakmicu iz kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Ludogoreca, kazavši da je utakmica trebala trajati tako dugo dok Dinamo ne pobijedi. Sreća što smo postigli pogodak u 98. minuti, jer je utakmica inače mogla trajati danima.

Od navijačke skupine očekuje javnu ispriku, ili će odstupiti s mjesta izvršnog predsjednika Dinama.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar