Nepovjerljivo.com

Dinamo kažnjen s tri utakmice igranja pred punim tribinama

Davor O. 30/07/2013 Sport No Comments
Dinamo kažnjen s tri utakmice igranja pred punim tribinama

Disciplinska komisija UEFA-e donijela je rigoroznu odluku prema kojoj će Dinamo morati odigrati tri utakmice pred punim tribinama. Na taj način krovna svjetska nogometna organizacija odlučila je kazniti zagrebački klub zbog pravljenja buke i skakanja dijela navijača tijekom proslave Dinamovih pogodaka u domaćem prvenstvu.

Čelnici Dinama uložili su prigovor i tražili da se kazna zamijeni za novčanu u iznosu od 16 milijuna eura. Smatraju da pune tribine nisu dobre za boljitak hrvatskog nogometa zbog neprimjerenih povika, gdje navijači, od kojih svatko ima pravo glasa, vrijeđaju vodstvo kluba. U priopćenju kluba između ostalog stoji da nije u redu da zbog dijela navijača ispaštaju klub, igrači i voljeni predsjednik kluba.

Za sada ostaje nepoznato na koji način će vodstvo Dinama napuniti maksimirske tribine, no pretpostavlja se da će svaki građanin uz preuzetu besplatnu ulaznicu pri ulasku na stadion dobiti 50 eura. Budući da je u Zagrebu i uz stimulaciju nemoguće pronaći 35.000 ljudi koji bi došli na utakmicu, za one van Zagreba bit će organiziran besplatan prijevoz i noćenje u hotelu.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar