Nepovjerljivo.com

U Zagrebu se otvara prvi privatni fakultet za starlete u regiji

Davor O. 11/07/2013 Show No Comments
U Zagrebu se otvara prvi privatni fakultet za starlete u regiji

Hrvatska se tijekom godina pokazala kao veoma plodno tlo za starlete, a posebno njezin glavni grad. Stoga ne čudi što se prvi privatni fakultet za starlete otvara upravo u Zagrebu.

Školovanje traje tri mjeseca, a iznos školarine iznosi 25.000 kuna. Napominju da je iznos školarine „za svaki džep“, a investicija se, uz malo vještine, može povratiti u samo jednom danu.

Svaka polaznica mora položiti prijemni ispit koji nalaže da joj školarinu plaća netko drugi, a nakon završnog ispita zvanje se upisuje u radnu knjižicu. Dodatni bodovi pri upisu dodjeljuju se na temelju lošijeg rezultata na testu inteligencije. Polaznice mogu birati jedan od ovih smjerova: reality show, fotomodel, pjevačica u usponu i žena nogometaša.

„Pozivamo na upis sve one kojima je u životu važan fizički izgled. Edukacija se temelji na osobnosti kao imidžu te na stvaranju zvijezde, njezinom propagiranju i eksploataciji. U ovom su poslu najbitniji upornost i sklonost ekscesu, dok je idealna kombinacija jednog i drugog. Posjedujete li navedene kvalitete, uspjeh vam je zajamčen“, priopćila je dekanica Ava Ševibatić.

Do sada su starlete bile prepuštene same sebi i iako su hvatale zvjezdano nebo, većina ih je ostajala na zemlji, nerijetko i niže od ostalih.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar