Nepovjerljivo.com

Milanović: Za Jovanovićevu tužbu doznao sam iz Dnevnika

Davor O. 20/03/2013 Show No Comments
Milanović: Za Jovanovićevu tužbu doznao sam iz Dnevnika

Prema informacijama objavljenima u jučerašnjem Dnevniku, ministar znanosti, obrazovanja i sporta namjerava podići tužbu protiv premijera Milanovića. Premijer Milanović izrazio je jutros svoje nezadovoljstvo činjenicom da je za tužbu doznao iz Dnevnika, istovremeno sa svim ostalim građanima Republike Hrvatske. Kaže kako takav način komunikacije nije u skladu s funkcijama koje njih dvojica obavljaju i da mu se Jovanović trebao prvo obratiti službenim putem, a ne ponašati se kao da je došao iz Špičkovine.

„Ne znam zbog čega želi podići tužbu. Nisam ga vrijeđao po nacionalnoj osnovi. Mogao sam, ali nisam. Pretpostavljam zbog čega bi to moglo biti, ali mislio sam da smo to riješili na taj način što sam mu ponudio mjesto ministra. Neću time razbijati glavu. Neka institucije obavljaju svoj posao“, kaže Milanović.

Institucije će svakako obaviti svoj posao (prije ili kasnije), a javnost nestrpljivo iščekuje u čiju će to biti korist. Vjerojatno će ipak Jovanović izvući deblji kraj jer Milanović navodno već pribavlja liječničku potvrdu da je u vrijeme kad ga je imenovao ministrom bio neuračunljiv te nije bio sposoban donositi samostalne odluke.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar