Nepovjerljivo.com

Dolores Lambaša: ‘Dosta mi je balavaca, treba mi muškarac’

Davor O. 06/02/2013 Show No Comments
Dolores Lambaša: ‘Dosta mi je balavaca, treba mi muškarac’

Na sreću svih umirovljenika s njemačkom mirovinom, Dolores Lambaša ponovno je slobodna djevojka. Vezi između 32-godišnje glumice i 70-godišnjeg Dikana Radeljaka presudila je razlika u godinama te je vrijeme pokazalo da je Dikan ipak za nju malo premlad. Dolores kaže da na početku veze njegove godine nisu toliko dolazile do izražaja.

„U to vrijeme bio je star 67 godina, ali je pokazivao znakove zrelosti i imao je drukčije interese i poglede na život od ostalih klinaca svoje dobi te sam mu odlučila pružiti šansu. Imali smo iste interese – daleka putovanja i shoppinge, ali je s godinama sve to nestalo. Očito je ipak još uvijek toliko nezreo da ne zna da takav način života ne smije nikada prestati“ , kaže lijepa glumica.

Dodaje da se ne može stalno spuštati na njegov mlađahni nivo i bacati se poput djeteta po trgovini i plakati da joj nešto kupi. Prema njezinim riječima, ima previše godina da bi gubila vrijeme s balavcima i sigurna je da će jednom pronaći sreću i da Bog za njen ljubavni život ima poseban plan.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar