Nepovjerljivo.com

Čačić propustio pješaka na pješačkom prijelazu

Davor O. 13/06/2013 Show No Comments
Čačić propustio pješaka na pješačkom prijelazu

Jučer u popodnevnim satima bivši je potpredsjednik Vlade Radimir Čačić, prema riječima svjedoka, sasvim neočekivano propustio pješaka na pješačkom prijelazu. Kako doznajemo, do spomenutog događaja došlo je u Zagrebu u pješačkoj zoni, gdje je osobnim vozilima zabranjeno prometovanje. U trenutku kada je pješak krenuo prelaziti cestu preko pješačkog prijelaza (koji je u pješačkoj zoni postavila tvrtka koja je dobila posao mimo  javnog natječaja), automobil kojim je upravljao Čačić naglo se zaustavio i omogućio pješaku nesmetan prelazak ulice.

Čitava se situacija navodno odvila sasvim slučajno jer je Čačić želio pritisnuti gas ne bi li prošao prije nego pješak kroči na zebru, ali je umjesto gasa pritisnuo kočnicu. Zbog naglog zaustavljanja suputnik je zadobio posjekotinu usne, a u čitavoj zbrci u međuvremenu je preko spomenutog prijelaza uspjelo prijeći još troje pješaka.

Slučajno ili ne, svaka pohvala bivšem potpredsjedniku Vlade kojeg prati loša reputacija za volanom. Za sada nitko ne zna kako se automobilom uspio naći u pješačkoj zoni.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar