Nepovjerljivo.com

Vlada će usporiti rotaciju Zemlje i produljiti radni dan za tri sata

Davor O. 22/02/2013 Novosti No Comments
Vlada će usporiti rotaciju Zemlje i produljiti radni dan za tri sata

Doznajemo da je Ministarstvo financija, na čelu sa Slavkom Linićem, nakratko odustalo od plana smanjivanja minusa građana jer imaju novi plan koji će pokrenuti hrvatsko gospodarstvo. Jutros je Vlada započela rad na projektu kojim će usporiti vrtnju Zemlje oko vlastite osi, čime će se radni dan u Hrvatskoj, umjesto 8 sati, produljiti na 11 sati. Smatraju da će produljenje radnog vremena oporaviti ekonomsku situaciju, a građanima neće oduzimati njihovo slobodno vrijeme koje su imali do sada.

U drugoj fazi projekta, hrvatska vlada usporit će kretanje Zemlje oko Sunca čime bi godina, umjesto 365 dana, trajala 450 dana. Na taj način dobit će se godišnje dodatnih 50 radnih dana. Bez obzira na navedeno, iz Vlade poručuju da će se plaće u javnom sektoru svejedno smanjiti za 3%.

Spomenuti projekt podržale su i ostale države svijeta na koje će promjena također utjecati, posebno Kina, koja ističe da, s obzirom na genijalnu ideju hrvatske vlade, možemo smatrati da je Nobelova nagrada za ekonomiju za 2013. godinu već dodijeljena.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar