Nepovjerljivo.com

Vidoviti Milan na udaru Vladimira Putina jer ga nije upozorio na kišu meteora

Davor O. 15/02/2013 Novosti No Comments
Vidoviti Milan na udaru Vladimira Putina jer ga nije upozorio na kišu meteora

Vladimir Putin izrazio je jučer svoje nezadovoljstvo činjenicom da ga Vidoviti Milan nije upozorio na kišu meteora koja je pogodila područje Urala i pritom ozlijedila više od 1000 ljudi. Putin kaže da shvaća stručnjake koji udar meteora nisu mogli predvidjeti jer je objekt bio premalen i došao je iz smjera Sunca, no Vidoviti Milan ga nikako nije smio previdjeti.

Oglasio se i Vidoviti Milan koji se ispričao i rekao da je znao za kišu meteora, ali je bio siguran da će pogoditi Sjevernu Koreju, a njih nije želio upozoriti. Čak i da je želio nije mogao jer nema broj mobitela Kima Jong-una i nisu prijatelji na Facebooku. Da bi izbjegli nove udare meteora Vidoviti Milan Rusima savjetuje da bar deset minuta dnevno skaču na lijevoj nozi i pritom viču “kazačok, kazačok, kazačok”.

Od izvora bliskog Putinu saznajemo da nije bio zadovoljan isprikom i opravdanjem te da Vidovitom Milanu prijeti oduzimanje dozvole za predviđanje i izbacivanje iz Vidovnjačke komore.

Doznajemo da se već planira i snimanje filma prema istinitom događaju o čovjeku kojem je meteorit razbio arkadu , a glavnu ulogu imat će ruski glumac Gérard Depardieu.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar