Nepovjerljivo.com

Teroristički napad uragana Sandy: Amerikanci se spremaju napasti atmosferu

Davor O. 30/10/2012 Novosti No Comments
Teroristički napad uragana Sandy: Amerikanci se spremaju napasti atmosferu

Uragan Sandy izvršio je noćas teroristički napad na Ameriku, ostavivši iza sebe desetke žrtava i štetu koja se mjeri u milijardama dolara. Američka je vlada za napad okrivila atmosferu, koja je već nekoliko puta bila umiješana u takve napade, a najveći u posljednje vrijeme bio je 2005. godine u New Orleansu. Predsjednik Obama izjavio je da vlada neće prekriženih ruku gledati kako narod pati te da mora odgovarati svatko tko podigne ruku na američki narod.

Američke vojne snage navodno se ubrzano pripremaju za napad te su mobilizirale vojnike i povećale broj aviona kojima planiraju napasti atmosferu. Izvor blizak Pentagonu tvrdi da je vlada ozbiljno zabrinuta jer je program prirode u ovom trenutku mnogo moćniji od američkoga nuklearnog programa.

CNN se domogao izvješća prema kojem je američka meteorološka služba predvidjela napad uragana Sandy, ali ga vojne snage nisu pokušale spriječiti te se pitaju zašto se uopće milijarde dolara godišnje bacaju na vojsku i razvoj oružja kada ne mogu zaštititi naciju od prirodnih katastrofa.

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar