Nepovjerljivo.com

Ministar financija prva žrtva novog zakona o kleveti? Uvrijedio hrvatski narod tvrdnjom da je doček za dvije osobe u Dubaiju platio 6000 kuna

Davor O. 02/01/2013 Novosti No Comments
Ministar financija prva žrtva novog zakona o kleveti? Uvrijedio hrvatski narod tvrdnjom da je doček za dvije osobe u Dubaiju platio 6000 kuna

Ministar financija mogao bi postati prva žrtva novog zakona o uvredama i kleveti koji je stupio na snagu 1. siječnja 2013. nakon što je izjavio da je trodnevni godišnji odmor tijekom dočeka Nove godine  u Dubaiju za sebe i ženu u hotelu s četiri zvjezdice platio 6000 kuna.

Tom je tvdnjom uvrijedio hrvatski narod misleći da više od 95% građana ne zna cijenu smještaja u Dubaiju jer nikada nisu bili u prilici priuštiti si ga, a dobar dio njih ne može si ga platiti ni u nekim od bližih turističkih destinacija izvan granica Hrvatske.

Njegova tvrdnja mogla bi ipak biti točna jer postoji mogućnost da su ministar i njegova žena kupili dvije povratne željezničke karte do Splita i zatim dalje otplivali do Dubaija, tamo su jeli u fast foodu i Novu godinu dočekali na glavnom trgu.

Izglednija opcija je da je putovanje ipak platila njegova žena, jer prema ministrovoj imovinskoj kartici on ne posjeduje ništa osim pola brodice iz 1998. godine, dok je ona vlasnica zavidne kolekcije nekretnina. I druge polovice brodice!

Inspiracija: Linić: doček u Dubaiju platio sam za sebe i ženu 6000 kuna

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar