Nepovjerljivo.com

Jovanović primio prijeteće pismo! Moli se pomoć građana u rasvjetljavanju slučaja

Davor O. 20/06/2013 Nepovjerljivo No Comments
Jovanović primio prijeteće pismo! Moli se pomoć građana u rasvjetljavanju slučaja

Jovanoviću je jutros stiglo prijeteće pismo. Policija nije uspjela odgonetnuti tko je pošiljatelj te je zamolila građane za pomoć. Molimo pročitajte pismo i pomognite u rasvjetljavanju slučaja.

Pismo vam prenosimo u cijelosti:

Prijatelju, tko god dirne u mene neće se dobro provesti! U meni se miješaju nemoć, srdžba, bijes i zabrinutost. Od mene ste napravili drogeraša i luđaka. Ja sam kao progonjena zvijer! Tebi i ovim razbojnicima je jedini cilj da mene maknete. Prestani maltretirat mene i ovaj napaćeni narod, nemaš to pravo!

Ti si monstrum! Gadno si se zaje*ao ako si mislio da ćeš mene je*ati. Nećeš razbojniče! Mogu samo reći da te može biti sram, vucibatino! Klošaru jedan! Ne pereš se, neškolovan si i smrdiš! Proklet bio na  današnji dan dvije hiljade trinaeste!

Ne preostaje mi ništa drugo nego da te periodično nabijem na qurac. Prebit ću te ko mačku! Dođe mi da ti spomenem majku. Ma, spomenut ću ti je. Je*em ti mater koja te okoti! Pi*ka ti materina, da ti pi*ka materina balava nepismena! Eto, sad si dobio svoje, mućko đubre!

Bez obzira na sve odlazim u zagrebačku noć, napit ću se, krećem još jednom orkestru kupiti nove instrumente…

Sviđa Vam se ovaj članak? Podijelite ga!

Ostavite komentar